Managed hosting door True

BT vernieuwt netwerk bandenfabrikant Michelin

 

Motoren met Michelin-banden.

BT heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met het Franse bandenconcern Michelin. Doel is Michelins wereldwijde netwerkinfrastructuur te vernieuwen en de fabrikant te voorzien van de nieuwste netwerk-, unified communications- en beveiligingstechnologieën. De aanpak past in de it-strategie van het bedrijf om alle medewerkers wereldwijd toegang te geven tot clouddiensten.

Het contract, dat al eind vorig jaar blijkt te zijn ondertekend, omvat door BT beheerde netwerkdiensten voor 216 locaties, in 43 landen, verspreid over alle continenten. De contractueel overeengekomen diensten, die worden beheerd vanuit Frankrijk, spelen een belangrijke rol in de uitvoering van Michelins it-veranderprogramma.

BT ondersteunt Michelin wereldwijd via een speciaal ingericht netwerkcontrolecentrum en biedt hierbij gecentraliseerd netwerkmanagement. De overeenkomst omvat services uit verschillende gebieden van het BT-portfolio: BT Connect (netwerkdiensten), BT Assure (beveiligingsdiensten), BT One (unified communications- en samenwerkingsdiensten) en BT Advise (professional services).

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5985035). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×