BT vernieuwt netwerk bandenfabrikant Michelin

Motoren met Michelin-banden.

BT heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met het Franse bandenconcern Michelin. Doel is Michelins wereldwijde netwerkinfrastructuur te vernieuwen en de fabrikant te voorzien van de nieuwste netwerk-, unified communications- en beveiligingstechnologieën. De aanpak past in de it-strategie van het bedrijf om alle medewerkers wereldwijd toegang te geven tot clouddiensten.

Het contract, dat al eind vorig jaar blijkt te zijn ondertekend, omvat door BT beheerde netwerkdiensten voor 216 locaties, in 43 landen, verspreid over alle continenten. De contractueel overeengekomen diensten, die worden beheerd vanuit Frankrijk, spelen een belangrijke rol in de uitvoering van Michelins it-veranderprogramma.

BT ondersteunt Michelin wereldwijd via een speciaal ingericht netwerkcontrolecentrum en biedt hierbij gecentraliseerd netwerkmanagement. De overeenkomst omvat services uit verschillende gebieden van het BT-portfolio: BT Connect (netwerkdiensten), BT Assure (beveiligingsdiensten), BT One (unified communications- en samenwerkingsdiensten) en BT Advise (professional services).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-23T11:56:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.