Secrid kiest integratieplatform van Dell Boomi

secrid portemonnees

Secrid portemonnees

Portemonneeproducent Secrid kiest voor het cloud-integratieplatform van Dell Boomi. Daarmee wil het Haagse bedrijf handmatige processen automatiseren om zo op verschillende terreinen efficiencywinst te boeken. Dit om een klantbeeld op te bouwen, middelen te beheren, de winstverwachting te begroten, de facturatie te beheren en digitaal de productie-eenheid aan te sturen.

Secrid is in 2009 opgericht in Nederland. Het bedrijf ontwikkelt portemonnees die pinpassen, prepaidkaarten en creditcards beschermt tegen digitale zakkenrollers. De producten worden geëxporteerd naar ruim zestig landen via ruim vijfduizend distributiepunten.

Vanwege de voortdurende uitbreiding van de activiteiten zocht de organisatie een partner die ervoor kon zorgen dat de backoffice verbonden, efficiënt en schaalbaar was. Het maakte al gebruik van Boomi om het NetSuite-erp-platform te integreren met de bestaande applicaties. Hiermee kon het Haagse bedrijf kritische zakelijke processen beheren.

Nu kiest Secrid ook voor de integratieplatform-as-a-service (iPaaS)-oplossing van Boomi om processen en workflows in de andere delen van de organisatie, zoals de productie en verkoop, te automatiseren en verbeteren. Inmiddels draaien zo’n vijftig applicatie-integratieprocessen op het Boomi-platform, waaronder het online-e-commerceplatform Shopify, databaseapplicaties van Oracle en klantsupport-applicaties.

‘Dankzij Dell Boomi kunnen wij een beeld van iedere klant vasthouden en effectief en efficiënt met hen communiceren. Met de technologie van Boomi trekken we als het ware een cirkel om onze software heen. Zo kunnen we alles onderhouden in één taal, op één platform en met één consultant’, aldus Secrid-coo Paul van Diepen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-08T08:56:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.