Esas verandert zijn naam in Circet

ESAS hoofdkantoor

Esas, de installateur van telecom- en energie-infrastructuur, verandert van naam. Een gevolg van de overname door het Franse Circet, in december vorig jaar. Circet wordt dan ook de nieuwe merknaam.

Esas maakt voortaan deel van een Europese Network Service Provider, met hoofdkantoor in het Franse Parijs. De groep is aanwezig in twaalf landen, stelt ruim tienduizend mensen te werk en haalt een jaarlijkse omzet van meer dn twee miljard euro.

Na het bekijken van alle synergie-mogelijkheden, verdwijnen nu alle merknamen in de Benelux, zoals Esas, Lomitel, NKM, Spitters, Teletronika en TeleZuid. Zij worden gegroepeerd onder de naam Circet.

Gevolg is dat bij ons een vertrouwde naam verdwijnt, want onder meer met hun installaties en bijhorende voertuigen was het merk vrij aanwezig. De nieuwe naam Circet zal weldra opduiken in alle communicatie van het bedrijf, zoals de correspondentie, de signalisatie op de gebouwen of de logo’s op het voertuigenpark.

‘Dat de naam Esas uit het straatbeeld verdwijnt, is geen nadeel’, stelt Bavo De Cock, ceo van wat voortaan Circet Benelux is. ‘Door alle entiteiten te groeperen onder één identiteit en de synergievoordelen van de groep te benutten, zijn we beter gewapend om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-08T09:43:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.