Core ICT en Netleaf samen verder als Syntory

Samengaan

It-infrastructuurdienstverlener Core ICT uit Brasschaat fuseert met netwerkintegrator Netleaf uit Rumst. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Syntory. Bij het fusiebedrijf werken zo'n dertig mensen.

De transactie is tot stand gekomen met financieringshulp van Bert Van Loco, Hans van Erum en Frank Staut van investeringsmaatschappij InvestLink (en oprichters van de door hen aan Orange verkochte it-beveiliger Securelink).

De product- en dienstenportfolio van beide bedrijven vullen elkaar goed aan. Core ICT heeft de afgelopen jaren in België expertise opgebouwd op het gebied van it-infrastructuur en managed services. Het bedrijf werkt samen met partners als IBM, Nutanix, Lenovo, Avi Networks en Dell EMC.

Netleaf heeft in de Benelux een bewezen track record op het gebied van netwerktechnologie en beveiliging. Ook dit bedrijf werkt met partners, waaronder HPE Aruba, Palo Alto, Fortinet, Mimecast, Barracuda, Okta, SonicWall, ALE, Aryaka en Imperva.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-09T12:28:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.