Alex Bosmans leidt Extreme Networks Belux

Alex Bosmans

Alex Bosmans is bij Extreme Networks bevorderd tot country manager België en Luxemburg. De netwerkspeler doet het goed met een groei in de dubbele cijfers en telt nu tien medewerkers in onze regio. Referenties zijn het Waalse Jolimontziekenhuis , de Federale Politie en Colruyt.

Alex Bosmans (61) is al een jaar aan de slag bij Extreme Networks en heeft heel wat ervaring in de ict-sector. Hij begon zijn loopbaan in 1989 bij Unisys om dan na zes jaar naar Nortel Networks te vliegen. Na nog eens zes jaar koos hij voor EMC als district manager voor de overheid en de industrie.

In de lente van 2002 wordt hij aangetrokken door Dell als sales manager. Diezelfde functie krijgt hij drie jaar later bij Orange België. In 2012 knalt de motorliefhebber naar Avaya als area lead voor West-Europa om dan vier jaar later naar Proximus te verkassen als head of sales voor de overheid-, gezondheid- en onderwijssector.

DXC haalt Alex Bosmans in 2019 in huis als principal customer relation executive. Daar blijft hij net geen drie jaar, tot hij dus bij Extreme Networks mocht beginnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-12T10:13:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.