Partnerinvesteringen levert PTC succes

PTC heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in zijn partnerprogramma. In het gebroken boekjaar van 2017, dat op 30 september 2017 eindigde, droegen de partners bij aan ruim 30 procent van alle deals. De leverancier van product lifecycle management (pml)-software behaalde een omzet van 1,16 miljard dollar en een winst van zes miljoen dollar.

PTC vernieuwde onlangs zijn partnerprogramma onder de naam PTC Partner Network. Hiermee richt het programma zich ook nadrukkelijk op het marktpotentieel van Industrial IoT en augmented reality (ar). ‘We maken het eenvoudiger voor partners om technologieën en expertise aan hun aanbod toe te voegen en kijken ernaar uit om samen klanten te ondersteunen’, zegt Kerry Grimes, vice president van het PTC Partner Network.

‘We verleggen onze focus meer op partners en voeren onze investeringen in ons partnerprogramma op. Dit heeft er toe geleid dat het aantal partners van PTC in de afgelopen drie jaar met 45 procent is gegroeid. Ruim de helft van de partners maakte het afgelopen jaar een tweecijferige groei door.’

Partners in de Benelux zijn onder meer GPO, Cadcorner, Savaco, Cadservices, Ad Ultima, Mensys, Indeff en Novotek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-27T14:31:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.