NCR en PTC komen met IoT-dienst

Ict-dienstverlener NCR en IoT-leverancier PTC komen met een nieuwe IoT-dienst. Hiermee kunnen retailers, financiële instellingen en restaurantketens volgens de twee bedrijven de kosten van hun it-infrastructuur en de administratieve handelingen verminderen op basis van de data afkomstig van apparaten op locatie, applicaties en interacties met klanten.

Venkat Ramamurthy, directeur Digital Connected Services Portfolio & Commercialization bij NCR: ‘De toevoeging van het ThingWorx-platform van PTC aan het aanbod van NCR draagt er aan bij dat de levenscyclus van diensten proactief en voorspellend beheerd kunnen worden. Hiermee kunnen klanten op basis van vrijwel realtime inzichten beslissingen nemen om de it-uitgaven te minimaliseren.’

‘We zijn verheugd om onze relatie met NCR uit te breiden en samen te werken aan de ontwikkeling van geavanceerde IoT-oplossingen voor de retail- en horecasector’, zegt Darren Glenister, vice president Inovation & Retail bij PTC. ‘We zien ernaar uit om met NCR samen te werken aan de convergentie van fysieke en digitale retailkanalen.”

NCR Corporation levert software, hardware en aanvullende diensten aan de retailsector, reisbranche, financiële sector, horeca, telecomsector, it-branche en het mkb. Het hoofdkantoor van NCR is gevestigd in Atlanta (Georgia). Het bedrijf heeft meer dan dertigduizend werknemers in dienst en is actief in 180 landen.

IoT-leverancier PTC biedt een IoT en artifical reality platform. Het bedrijf is opgericht in 1986 en is gevestigd in Needham (Massachusetts). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-02T10:38:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.