Verhaert neemt Bagaar over van de AXE-groep

Innovatie-agentschap Bagaar uit Antwerpen komt in handen van digitaal-productontwikkelingsbedrijf Verhaert uit Kruibeke. Voor de AXE-groep, dat in 2017 een meerderheidsbelang nam in Bagaar, betekent dit na vijf jaar een exit.

Bagaar houdt zich bezig met het bedenken van innovatiestrategieën en het bouwen van software- en hardware-oplossingen voor het internet of things. De Axe Groep, waartoe it-dienstverlener Xylos behoort, blijft nauw samenwerken met Verhaert op het vlak van innovatieprogramma's.

Bagaar wordt ondergebracht bij het nieuwe overkoepelende merk Verhaert Digital, net als andere onderdelen Load en Pegus Digital. Verhaert Masters in Innovation bestaat sinds 1969 en heeft sindsdien ruim duizend producten ontworpen, van backend-, frontend- en mobiele applicaties tot hardware, elektronica en infrastructuur. Er werken zo'n tweehonderd man bij het innovatiebedrijf dat een omzet heeft van circa dertig miljoen euro.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-12T12:32:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.