Google in zee met Bloovi.me

Dit artikel delen:
Certificaat

Google en Bloovi.me, de online hr-dienstverlener uit Gent die zich toespitst op de internetsector, slaan de handen in mekaar. Dit met als doel de toestroom van digitale marketeers in België te verhogen. Dit gebeurt onder andere via de Digital Masters Academy, een opleiding in samenwerking met de EHSAL Management School, die studenten klaarstoomt voor een digitale carrière.

Vandaag heerst er nog een grote kloof tussen het aanbod en de vraag op de markt naar digitale marketeers. Google engageert zich om de academische vorming aan te vullen met een praktisch luik, waarbij studenten praktijkgerichte ervaring kunnen opdoen. Er werd een lessenpakket ontwikkeld door Google, waarna de studenten vervolgens drie Google-certificaten dienen te behalen. Vervolgens stappen de studenten mee in de Google Online Marketing Challenge en gaan ze als werkstudent aan de slag in een digitaal project.

Ondertussen hebben 59 studenten de certificaten behaald. Begin 2016 zijn ze klaar om als werkstudent de digitale markt te veroveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-18T10:14:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.