Aucxis haalt Chinees contract binnen

Dit artikel delen:
Koffiemachine

Aucxis levert biedplatform aan Chinese koffiehandelaar Yunnan Coffee Exchange

Aucxis gevestigd te Stekene gaat het web-based biedplatform leveren voor Yunnan Coffee Exchange. De drie grootste koffiehandelaars uit de Chinese regio Yunnan groeperen zich onder die naam en gaan via het platform van Aucxis wereldwijd hun koffie verhandelen.

Yunnan Coffee Exchange start dit jaar met het online aanbieden van koffie. Hiervoor gebruikt het een web-based biedplatform 'Aucxis Online' van Aucxis. Dit is voor de Chinese koffiehandelaar uitgebreid met internationale mogelijkheden. Zo kunnen internationale kopers de biedprijzen op de koffieloten converteren naar hun lokale munteenheid. Eveneens wordt de mogelijkheid voorzien om bij een bod aan te geven hoeveel eenheden (of coffee bags) men wenst aan te kopen, daar waar er standaard voorzien is te bieden op een volledig lot.

Automatiseerder Aucxis beschikt over vijf divisies. Het biedt onder meer RFID-oplossingen, erp-oplossingen en elektronische verkoopsystemen, waaronder het biedplatform 'Aucxis Online'. De Belgische Groenten en Fruitveiling (LAVA) is een van de aandeelhouders van het bedrijf. Het bedrijf uit Stekene stelt zo’n vijftig mensen tewerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-11T09:10:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.