Cognizant helpt HERC bij digitale transformatie

Digitale transformatie

Cognizant, de it-dienstverlener met een vestiging in Brussel, werd door Hertz Equipment Rental Company (HERC) gevraagd om hen bij te staan bij hun digitale transformatie. Cognizant werkt mee aan de nieuwe internet of things (IoT)-strategie van het bedrijf. HERC wil meer uit zijn telematica gaan halen en meer doen met de verzamelde data info die de verhuurde toestellen genereren.

HERC is wereldwijd een toonaangevende speler in het verhuren van bedrijfsmateriaal, zoals compressoren, vorkliften, generatoren en ander materiaal. Het bedrijf onderzoekt samen met Cognizant hoe ze hun processen door middel van de nieuwste technologie kunnen gaan optimaliseren.

Specifieke zaken die aangepakt worden zijn het tracken van materialen, inclusief automatische meldingen als het materiaal arriveert of vertrekt, het real-time monitoren van beschikbare materialen en apparatuur en het automatisch inplannen van onderhoud. Verder wordt er ook gewerkt aan mobiele interfaces voor de technici, zodat ook daar een productiviteitsslag kan worden gemaakt door middel van ict. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-24T08:56:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.