Insight pakt nu ook uit met hardware

BYOD

Softwarebedrijf Insight uit Grimbergen pakt sinds kort ook uit met hardware. Deze toevoeging past in de context van hun 'modern workplace-strategie'. Het bedrijf kan zo een totaaloplossing bieden aan zijn klanten. Zo wil het adviseren over de installatie en het onderhoud van een flexibele en eigentijdse it-oplossing.

‘De trend naar een modern workplace evolueert de laatste jaren razendsnel dankzij de technologische innovatie', zegt country manager Marie del Marmol van Insight Belux. ‘Het bekendste voorbeeld is de smartphone. Werknemers voeren meer taken uit op hun mobieltje en staan ook meer in verbinding met elkaar. Ze zijn niet langer gebonden aan een fysieke werkomgeving, maar werken op eender welk moment, vanop elke locatie op elk toestel. Dat leidt tot een beter evenwicht tussen werk en privé. In een modern workplace-omgeving zijn werknemers creatiever, werken ze beter samen en krijgen ze meer gedaan, zijn ze productiever.’

Flexibeler werken vraagt om flexibele it-systemen. Overal toegang en een naadloze gebruikerservaring voor conferencing, realtime communicatie, remote software management, etc. Maar dat kan alleen als bedrijven een geïntegreerde soft- en hardwarestrategie uitwerken en installeren.

Insight heeft al jaren een reputatie op de softwaremarkt. Sinds vorig jaar verdeelt het bedrijf ook Microsoft Surface Hub voor vergaderruimtes.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T09:06:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.