Episerver lijft softwarebedrijf Peerius in

Dit artikel delen:

Episerver, een Zweedse leverancier van webmarketing, contentmanagement en cloudoplossingen, kondigt de overname aan van Peerius. Dit Amerikaanse bedrijf voorziet in intelligente software waarmee de digitale content vanuit de cloud volledig gepersonaliseerd wordt, ongeacht het gebruikte medium. Deze overname past in de strategie van Episerver om zich te richten op het middels software verder personaliseren van digitale content via verschillende kanalen.

Peerius opereert als een zelfstandige entiteit binnen Episerver. Bestuurder Roger Brown van Peerius blijft actief in zijn huidige rol waarin hij rapporteert aan Mark Duffell, de topman van Episerver.

Episerver neemt de slimme personalisatietechnologie van Peerius op in zijn zogeheten Episerver Digital Experience Cloud-aanbod. Daarmee speelt het bedrijf in op de behoefte aan marketeers en (online) winkeliers om ondersteund te worden met intelligente voorspellende en zichzelf aanpassende data. Daarmee willen zij vooruit te lopen op het gedrag en de intenties van de online bezoeker. Bovendien is er gelegenheid een klantdialoog op individueel niveau aan te gaan wat resulteert in een betere online ervaring.

Episerver is opgericht in 1994 en heeft inmiddels kantoren in Zweden, de Verenigde Staten, Denemarken, Noorwegen, Finland, Nederland, Zuid-Afrika, Australië, Spanje, de Arabische Emiraten en Groot-Brittannië. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-01T17:34:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.