Eurofiber lijft concurrent Brightfiber in

Dit artikel delen:

Eurofiber neemt de Nederlandse glasvezelleverancier Brightfiber over. Met de overname wil Eurofiber zijn positie in de markt voor glasvezelverbindingen op bedrijvenparken versterken. Hoeveel de glasvezelleverancier en datacenteraanbieder op tafel legt, is niet bekend.

Brightfiber ontwikkelt, bouwt en beheert glasvezelnetwerken op bedrijvenparken in Nederland. Sinds de oprichting in 2015 heeft het bedrijf glasvezelnetwerken aangelegd op vijftien bedrijventerreinen. Directeur Jim Kervezee vindt het nu tijd om het netwerk onder te brengen in het internationale netwerk van Eurofiber, waarmee klanten volgens hem profiteren van de schaalgrootte en expertise van Eurofiber.

Eurofiber wil uitbreiden met dienstverlening aan mkb

‘Het bedrijfsleven bevindt zich midden in een digitale transformatie, met grote gevolgen voor de eisen die ondernemingen stellen aan de capaciteit en betrouwbaarheid van hun digitale verbindingen’, aldus algemeen directeur van Eurofiber Nederland, Paul Naastepad. Bandbreedte- en redundantie-eisen die tot voor kort vooral door grote ondernemingen en organisaties werden gesteld, worden volgens hem ook bij middelgrote en kleine bedrijven steeds meer gemeengoed. De overname van Brightfiber is onderdeel van deze strategie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-20T09:55:00.000Z Christel Dieleman