Belgen nemen via Signet Arnhemse Breedband over

Dit artikel delen:
Belgie en Nederland

Signet uit Eindhoven, aanbieder van internet, telefonie en hosting, neemt internetserviceprovider Breedband uit Arnhem over. Doel is de positie in de connectiviteitsmarkt te versterken en het productportfolio te verbreden. Signet is onderdeel van het Belgische Team.Blue.

Net als Signet is Breedband nu onderdeel van Team.Blue. Dit fusiebedrijf waarin het Nederlandse TransIP, het Belgisch-Britse Combell en de Italiaanse Register Group samenwerken, wordt vanuit Gent geleid. CEO Jonas Dhaenens die Combell in 1999 oprichtte, deed al meer dan vijftig overnames. 

Breedband is opgericht in 2018 nadat Breedband Nederland (2010), Breedband Arnhem (2007) en Aaldering ICT (2000) besloten om samen onder één naam verder te gaan. De internetserviceprovider richt zich voornamelijk op connectiviteits- en managed netwerkoplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. Met een eigen glasvezelnetwerk in de regio Arnhem en een landelijke infrastructuur die verbonden is met 22 datacenters bedient het meer dan zeshonderd opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. De omzet bedraagt ruim vijf miljoen euro.

De 22 medewerkers van Breedband zullen hun werkzaamheden blijven uitvoeren vanaf het kantoor in Arnhem. Algemeen directeur Dave Aaldering zal zijn werkzaamheden overdragen aan Quintijn Knepper, die het managementteam van Signet leidt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-04T07:12:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.