Duke & Grace overgenomen door Springbok

Dit artikel delen:

Het Gentse digitale agentschap Duke & Grace wordt onderdeel van Springbok, het agentschap met focus op technologie, branding en duurzame groei. De nieuwe groep telt zowat vierhonderd medewerkers.

De naam Duke & Grace bestaat sinds drie jaar en is tegelijk een van de grote namen uit de Belgische internetscene. Het bedrijf ging eerst door het leven als Netlash en werd nadien omgedoopt tot Wijs. In 2019 na een fusie met het creatief bureau Gents werd gekozen voor een nieuwe naam: Duke & Grace.

Duke & Grace werkt internationaal voor merken zoals Barco en Netflix, maar ook voor lokale merken zoals Foodbag en Goed. Het bureau wordt nu een onderdeel van Springbok, dat eerder al het eveneens in Gent gevestigde Make Sense overnam.

Internationaal

Sammy Colson, ceo van Springbok, zet intussen ook de internationalisering van zijn bedrijf verder. Het begon daar al mee eind 2020 met de overname van Adeptiv in Nederland, dat nu ook Springbok heet. Naast in Gent beschikt de groep over kantoren in Antwerpen, Brussel en Mechelen in België en in Nederland in 's-Hertogenbosch en Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-18T12:39:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.