Webhero neemt failliete Flexinet over

Dit artikel delen:
Failliet

Webhero neemt websitebouwer Flexinet over uit faillissement. Daarmee helpt het Leuvense bedrijf zo'n 230 klanten van Flexinet uit de brand.

De overname van de in Mechelen gevestigde websitebouwer is volgens Webhero een volgende stap in de ambitie om in Vlaanderen een voorname speler te worden van digitale oplossingen voor zelfstandigen en kmo’s.

Volgens Webhero was er wel even paniek bij de bedrijven die te horen kregen dat hun in 2001 gestarte leverancier Flexinet failliet was. Mailboxen en websites zijn essentieel in de dagelijkse werking van een bedrijf. Maar dankzij de overname door Webhero vinden ze een nieuwe veilige thuishaven voor hun website, webshop en andere digitale oplossingen. Klanten kunnen overstappen naar een nieuwe website of webshop, gebouwd op het Webhero-platform.

Webhero is in 2013 opgericht. De afgelopen tien jaar bouwde het bedrijf ruim vijfduizend websites en aanvullende digitale oplossingen voor Belgische kmo's en zelfstandigen. Er werken ruim tien man bij de Leuvense webdienstverlener.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-02T11:41:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.