Piet Van Petegem COO Record Bank

Dit artikel delen:

Piet Van Petegem is de nieuwe chief operational officer (coo) van de Record Bank. Hij wordt tevens verantwoordelijk voor de it-afdeling en krijgt een zitje als bestuurder.

De vijftigjarige Piet Van Petegem krijgt de verantwoordelijkheid over it, operations, reengineering en organisation. De it-afdeling telt zo’n zeventig medewerkers. In totaal telt de Recordbank, een volle dochter van ING, in België zowat zevenhonderd werknemers en zevenhonderdduizend klanten. Van Petegem volgt Dominik Geeraerts op die naar moederhuis ING terugkeerde als head of operational security services. Bij Record Bank is cio Louis Mahy ook niet meer werkzaam. Zijn taak wordt dus eveneens overgenomen door Van Petegem.

Industrieel ingenieur Van Petegem begon zijn loopbaan bij Barco en was onder andere aan de slag bij Lebon Benelux, Dart Industries, Proximus en Electrabel. Bij Arthur Andersen was hij directeur business consulting, maar in 2000 werd hij bij Koramic aangetrokken als corporate it manager. Diezelfde functie kreeg hij ook bij de openbare omroep VRT. In mei 2007 werd hij it-manager bij de Joris Ide groep om dan in juni 2008 bij de Bpost bank als cio de strategische it-transformatie te leiden.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-02T11:55:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.