Chris De Hous verlaat Trasys

Dit artikel delen:

Ceo Chris De Hous van het Belgische informaticabedrijf Trasys verlaat op 31 december 2015 de onderneming. Trasys werd recent overgenomen door branchegenoot NRB Group.

Chris De Hous, industrieel ingenieur en houder van een MBA (Master of Business Administration), was sinds 2009 ceo van Trasys. Dat werd in 2006 een onafhankelijk bedrijf na een management buy-out samen met Ackermans & van Haaren (AvH) en Nationale Portefeuillemaatschappij (NPM). Trasys was van oorsprong de it-afdeling van Tractebel Engineering (onderdeel van de groep GDF Suez, nu Engie). Eerder was Chris De Hous partner bij consultancybedrijf McKinsey & Company, waar hij bijna twaalf jaar werkte.

'Mijn werk zit er eind dit jaar op', zegt Chris De Hous. 'Ik dank mijn Trasys-collega’s voor de samenwerking in de voorbije jaren. Het is nu tijd voor een nieuwe stap in mijn loopbaan.' Ulrich Penzkofer, ceo van de NRB Group: 'Ik wil De Hous bedanken voor zijn positieve bijdrage aan het welslagen van de overnameonderhandelingen. Ik heb zijn constructieve houding gewaardeerd en wens hem alle succes in zijn zoektocht naar een volgende professionele uitdaging.'

Chris De Hous heeft de ambitie elders opnieuw ceo te worden. ​

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-04T12:25:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.