De Persgroep zet ICT-directie op de keien

Dit artikel delen:
Ontslagen

Vier van de vijf ict-directieleden binnen De Persgroep moeten vertrekken. Het management wil dat it-projecten sneller worden opgeleverd. Roel Buyzen wordt aangesteld om dit te realiseren. Dat meldt Datanews.

Nadat vorige week werd gemeld dat cio Luc Verbist werd bedankt voor bewezen diensten, wordt vandaag bekend dat ook de directeur infrastructure and operations Guido Noppen, directrice projects and developments Isabel Van Mele en pmo-manager Jan Coucke mogen beschikken bij De Persgroep. Enkel enterprise architect Stephane Jans, vijf maanden geleden aangetrokken, blijft over. Ook Ilse van Geenhoven, verantwoordelijk voor het oplagebeheer krijgt haar C4.

Uit een interne mail van coo Rudy Bertels blijkt dat de reden voor deze ontslagen bij de trage oplevertijd van ict-projecten gezocht dient te worden. Het management hoopt met een nieuw team sneller te kunnen schakelen. Hiervoor werd Roel Buyzen aangezocht die sinds 2011 bij De Persgroep actief is in de functie van development & testing manager. Met een heel aantal lopende projecten wacht Roel Buyzen alvast een fikse uitdaging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-26T15:34:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.