Fabrice De Windt wordt nieuwe CEO BT Benelux

Dit artikel delen:

It-leverancier BT stelt Fabrice De Windt aan als ceo voor de Benelux. De Windt was hiervoor verantwoordelijk voor BT’s Global Banking & Financial Markets in Europa (GB&FM). Voordat de veertigjarige De Windt begon bij BT, werkte hij onder andere bij Hewlett Packard en AT&T.

Fabrice De Windt begon in 2011 bij BT als vice president global bid management. De Belg zal per 1 februari 2016 Joris van Oers, die het bedrijf afgelopen oktober heeft verlaten, vervangen. Van Oers werkt inmiddels als executive vice president bij KPN.

De Windt heeft ruime ervaring in de telecom- en it-industrie. Voordat hij begon bij BT, werkte hij onder andere bij Hewlett Packard en was hij tien jaar werkzaam bij AT&T. In 2012 werd hij aangesteld als vice president Europe & global business development voor GB&FM. De Windt leverde in deze rol een aanzienlijke bijdrage aan BT’s succes in de financiële sector, waar BT veel toonaangevende banken en financiële instituties bedient.

Belangrijke markt

De nieuwe ceo gaat rapporteren aan Corrado Sciolla, president Europe & Global Telecom Markets bij BT Global Services. Sciolla over de aanstelling: ‘De Benelux is - naast het Verenigd Koninkrijk - één van BT’s belangrijkste markten. We hebben een lange en succesvolle geschiedenis in het bedienen van grote organisaties in de regio en hebben sterke ambities voor de toekomst. Ik ben zeer verheugd Fabrice in BT’s Europese leiderschapsteam te verwelkomen. Hij brengt veel ervaring en energie met zich mee naar de Benelux. Hij is bij uitstek geschikt om het lokale team naar de volgende fase te leiden.’

In reactie op zijn benoeming zegt Fabrice De Windt: ‘Veel grote multinationals en internationale organisaties hebben een hoofdkantoor in de Benelux. Ons lokale team bedient hen met sterke proposities op gebieden als cloud, security en collaboration. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met onze klanten in Nederland, België en Luxemburg, zodat zij de voordelen van de digitale wereld optimaal kunnen benutten en hun succes in Europa en daarbuiten kunnen versterken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-29T10:36:00.000Z Annemiek Sprado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.