Delaware opent vierde kantoor en zoekt 150 man

Dit artikel delen:
Nieuw kantoor

Delaware Consulting opent een vierde kantoor in België. Deze bevindt zich in de ‘Blue Towers’ naast de Ghelamco-arena in Gent. Het consultancy-bedrijf heeft al drie Belgische kantoren in Antwerpen, Waver en Kortrijk. Het nieuwe kantoor past binnen de groeistrategie van het bedrijf. Het wil dit jaar namelijk 150 nieuwe krachten aantrekken.

Het nieuwe kantoor van Delaware Consulting bevindt zich in de ‘Blue Towers’ naast de Ghelamco-arena. Op de twee verdiepingen die Delaware Consulting er ter beschikking heeft kunnen in totaal 170 medewerkers aan de slag.

'Een analyse van ons personeelsbestand leerde ons dat bijna 40 procent van onze medewerkers in de provincie Oost-Vlaanderen woont,’ zegt Patrick Andersen, managing partner van Delaware Consulting België. ‘Het leek ons niet meer dan logisch om onze mensen ook een werkplek aan te bieden tussen onze kantoren van Kortrijk en Antwerpen in.’

Het nieuwe kantoor moet het woon-werk-verkeer van medewerkers beperken. Daarnaast komt het consultancy-bedrijf met het nieuwe kantoor fysiek dichter bij een aantal klanten. ‘Ook dat is een belangrijk onderdeel van onze strategie', sluit Andersen af. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-12T14:42:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.