Top Employers Institute certificeert Capgemini

Dit artikel delen:
Certificaat

Capgemini is door het Top Employers Institute gecertificeerd voor het uitstekende personeelsbeleid van het bedrijf. Dit instituut certifieert jaarlijks bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Capgemini Belgium heeft de exclusieve certificering Top Employers België/Belgique 2017 ontvangen en is bovendien het derde best gecertificeerde bedrijf van België.

Het Top Employers Institute certificeert wereldwijd uitstekende arbeidsvoorwaarden die werkgevers creëren voor hun medewerkers. De resultaten van dit jaarlijkse onderzoek naar  arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers in België zijn net aangekondigd. Capgemini Belgium is een van de organisaties die de Top Employers België/Belgique 2017-certificering heeft ontvangen.

In het kader van de Top Employers-procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Dit betekent dat onze uitmuntende arbeidsomstandigheden door onderzoek zijn bewezen, hetgeen ons een plaatsje binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers heeft opgeleverd.

Creatieve initiatieven

Steven Van Raemdonck, deputy country manager voor het Top Employers Institute in België: ‘Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat Capgemini Belgium, een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagementprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.’

‘De erkenning als één van de Top Employers, twaalf jaar op rij, is een bewijs van onze continue aandacht en inzet voor onze werknemers’, zegt Ernst Natens, hr-directeur bij Capgemini Belgium. ‘Zij vormen immers het grootste kapitaal van ons bedrijf. We willen blijven inzetten op onze mensen om hen een leuke, interessante en uitdagende job te bezorgen, en zo samen onze marktpositie te kunnen bestendingen en nog te vergroten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-10T15:31:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.