Managed hosting door True

Orange Business Services heeft nieuwe Benelux-baas

 

Frank Baggermans

Frank Baggermans is per direct benoemd tot nieuwe managing director in de Benelux-regio bij Orange Business Services. In die rol leidt hij de bedrijfsactiviteiten in deze regio. Baggermans volgt Alain Stas op, die het bedrijf verlaat. Het is niet bekend wat Stas hierna gaat doen.

Baggermans is sinds 2004 in dienst bij Orange Business Services en heeft veel internationale ervaring opgedaan. De afgelopen twee jaar was hij vicepresident marketing en sales, presales en strategische domeinen voor Europa, daarvoor was hij verkoopdirecteur in Afrika en Nederland.

Nu gaat de voormalig verkoopdirecteur aan de slag als managing director Benelux, een rol waar hij veel zin in heeft: ‘Ik kijk ernaar uit om onze klanten te ondersteunen met een dienstverplichting en expertise om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen voor zowel hun werknemers als eindgebruikers over de hele wereld.’

Orange Business Services is de B2B-dienstverlener van telecombedrijf Orange. Het heeft 21.000 werknemers in dienst en focust zich op de digitale transformatie van Franse en internationale bedrijven op vijf continenten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6014926). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×