Managed hosting door True

Nieuwe country manager Benelux bij Panasonic CPS

 

Margot Lannoy country manager Benelux Panasonic CPS

Panasonic Computer Product Solutions heeft Margot Lannoy aangesteld als de nieuwe country manager voor de Benelux. Ze wordt verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de commerciële strategie. Ingezet zal worden op het uitbouwen van het partnernetwerk, het verder ontwikkelen van nieuwe sectoren zoals logistiek en transport, en het versterken van de huidige marktpositie.

Panasonic heeft zijn nieuwe country manager uit de eigen rangen gehaald; Margot Lannoy is ruim zes jaar bij het bedrijf werkzaam als key account manager, waarbij ze zich toelegde op projecten voor nuts-, transport- en logistieke bedrijven. Samen met het partnernetwerk van Panasonic ontwikkelde, implementeerde en realiseerde ze  projecten voor ORES, Creos en Fluxys. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe groeisectoren logistiek en transport met projecten voor PostNL en de NMBS.

‘Panasonic Computer Solutions heeft een sterke positie in de Benelux in sectoren zoals defensie, field service, engineering, maintenance, telecom en utilities’, zegt Lannoy. ‘In mijn nieuwe functie wil ik me dan ook richten op het versterken van onze partnerships in deze sectoren en het uitbouwen van sectoren zoals logistiek en transport. Ons recente project bij PostNL is daarbij reeds een mooi succesverhaal. Daarnaast willen wij ons meer richten op het aanbieden van totaaloplossingen, in samenwerking met onze partners.’

Voor haar carrière bij Panasonic werkte Lannoy als account manager bij Ricoh België.  

De vorige country manager van Panasonic CPS was Steven Vindevogel. Hij is doorgegroeid in de organisatie tot Sales Director Nordic, UK, Benelux, France & Iberia bij Panasonic Toughbook.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6197683). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×