Fourcade is managing director Anaplan EMEA

Leverancier benoemt ook Anup Singh tot cfo

Dit artikel delen:
Edouard Fourcade, managing director EMEA bij Anaplan

Edouard Fourcade

Anaplan, leverancier van cloudgebaseerde in-memory modeling- en planningoplossingen voor finance, sales en operations, heeft Edouard Fourcade aangesteld als managing director EMEA. Daarnaast heeft het bedrijf Anup Singh aangenomen als cfo. Fourcade volgt zijn landgenoot Laurent Lefouet op. Singh is de opvolger van James Budge die in april 2017 overstapte naar Plurarsight.

Fourcade begon in 2016 als vice president voor Frankrijk bij Anaplan. De Fransman heeft meer dan dertig jaar ervaring in de it-industrie en werkte eerder bij SAS Institute en BCM Software. ‘De laatste jaren gaat het erg goed met de EMEA-regio en ik voel me vereerd dat ik nu het team mag aanvoeren. Ik kijk ernaar uit klanten te helpen hun data, mensen en plannen nog beter te verbinden.’

Schaalbare it-oplossingen

De kersverse cfo Anup Singh heeft vooral ervaring op het gebied van schaalbare it-oplossingen ter ondersteuning van snelgroeiende bedrijven. Hij werkte eerder als cfo bij Nimble Storage, waar hij het bedrijf in 2013 naar de beurs bracht. Nimble werd in 2017 overgenomen door Hewlett-Packard Enterprise.

‘Ik ben enthousiast over mijn toetreding tot het Anaplan-team’, zegt Singh. ‘Met onze medewerkers en partners biedt Anaplan wat mij betreft de tools en expertise die klanten nodig hebben om hun business te transformeren.’

Benelux

Anaplan wist vorig jaar maar liefst negentig miljoen dollar aan investeringen op te halen. Het bedrijf breidde zijn Europese activiteiten in 2013 uit en opende een Benelux-vestiging in Utrecht. Hier geven performance management-specialisten Marco van Oosterhout en Mark Deprez leiding aan de activiteiten in de Benelux. Eerder opende Anaplan al Europese kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Zweden. Het bedrijf hangt de strategie aan om het modelling- en planningsplatform naar lokale markten te brengen, ondersteund door lokale experts.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-03T09:00:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.