Pauwels Consulting koopt Akros Solutions

Dit artikel delen:
MBO handen samenwerking overname

It-rekruteerder Pauwels Consulting neemt de Brusselse branchegenoot Akros Solutions over. Hiermee wil de groep zijn positie in Brussel en Wallonië versterken. Akros Solutions werkt als een zelfstandig bedrijf binnen de Pauwels Consulting-groep. Ook blijven de oprichters aan het roer staan.

Akros Solutions is een it-rekruterings- en consultancybedrijf. Het werd in 2009 opgericht door Sebastian Jacquin en Amélie Alleman. De heren blijven aan het roer van de organisatie staan, die na de overname als een zelfstandig bedrijf binnen de Pauwels Consultinggroep functioneert.

‘Bij Pauwels Consulting zijn we voortdurend op zoek naar dynamische rekruterings- en consultancybedrijven met een slim en ambitieus management. Sebastian Jacquin en Amélie Alleman hebben veel ervaring, een uitgebreid netwerk en een duidelijke visie. Ik kijk er dan ook naar uit om onze bedrijven samen te laten groeien’, aldus Bert Pauwels, oprichter en algemeen directeur van Pauwels Consulting.

Pauwels Consulting, opgericht in 1999, heeft vestigingen in België (Brussel (hoofdkantoor) en Gent), Frankrijk (Lille en Lyon), Duitsland (Frankfurt) en Zwitserland (Basel). De aankoop van Akros Solutions is de derde overname van Pauwels Consulting in tien maanden tijd. Zo werd P.I.T.-Advisor in december 2016 ingelijfd en volgde in mei 2017 de overname van Vandycke & Partners en Mediconsult.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-12T11:26:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.