Raf Peeters wordt country director HP Enterprise

Dit artikel delen:

Raf Peeters is benoemd tot de nieuwe country director van HP Enterprise Belux. Hij volgt Luc Opdebeeck op, die begin november bevorderd werd tot managing director Noord-Europa.

Toen Luc Opdebeeck opschoof naar een regionale functie zou hij ook de Belux-divisie blijven leiden. Die functie is nu toegewezen aan Raf Peeters.

Peeters heeft ervaring in de netwerk- en it-wereld. Hij is burgerlijk ingenieur met een master in communicatietechnologie en werkte vier jaar bij Sella als support manager. In 2003 verhuisde hij naar Fabricom als business development manager om dan in 2006 country manager Belux te worden bij Extreme Networks. Na een tussenstap bij Avaya werd hij weggeplukt door 3Com als country manager Belux.

In april 2010 werd 3Com overgenomen door HP. Daar mocht Peeters de netwerkafdeling leiden als business development manager en was hij verantwoordelijk voor channel marketing. Toen HP ook Aruba Networks overnam in maart 2015 werd hij country manager Aruba voor HP Enterprise Belux. Zijn prestaties hebben er toe geleid dat hij nu ook country director HP Enterprise Belux wordt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-15T10:56:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.