Paul Indekeu helpt Participium groeien

Dit artikel delen:

Paul Indekeu (links) en Jan Lagast

It-investeringsbedrijf Participium haalt Paul Indekeu binnen. Hij is ongeveer een jaar geleden als mede-investeerder in het bedrijf gestapt, maar neemt nu ook een plekje in de Raad van Bestuur (RvB). Ook vervoegt hij zich in de RvB van de vennootschappen waarin Participium participeert. Indekeu is binnengehaald om de groei van de organisatie te ondersteunen.

Participium is een investeringsbedrijf dat zijn eigen vennootschappen bouwt. Dat doet het in samenwerking met mede-investeerders. Het bedrijf is in 2013 opgericht door Jan Lagast. In mei 2017 voegde Paul Indekeu voegde zich bij Participium als ceo en mede-investeerder. Zijn belang is inmiddels verhoogd tot vijfhonderdduizend euro.

Participium heeft tot nog toe drie groepen van bedrijven gecreëerd. De eerste groep werkt onder het Forte-merk gericht op technologische en industriële bedrijven. De tweede tak is IDlegcy. Dat onderdeel helpt bedrijven correct om te springen met de digitale identiteit van klanten en werknemers. De laatste groep, Funky & C°, biedt adviesverlening en it-implementatiebegeleiding voor team- en projectmanagers om correct om te gaan met nieuwe organisatievormen, zoals zelfsturing.

Nu is Indekeu benoemd tot gedelegeerd bestuurder in Participium en haar participaties. Hiermee vervoegt hij Lagast in de Raad van Bestuur. Zijn taak is om de groei van het investeringsbedrijf te ondersteunen.

‘In tegenstelling tot de klassieke startup en venture capital-wereld, geloven wij in rendementen op de middellange termijn’, vertelt Lagast. ‘Ik ben sterk in ideeën bedenken en vorm geven, Paul is juist sterk in het realiseren van groei. Hij gaat bij Participium groei realiseren. De focus voor 2018 ligt op het realiseren van groei bij onze vennootschappen en de zoektocht naar enkele nieuwe investeerders.’

Participium

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-11T09:25:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.