Harco Enting wordt Benelux-manager Kaspersky Lab

Dit artikel delen:
Harco Enting, General Manager Kaspersky Lab Benelux

Kaspersky Lab heeft Harco Enting (47) aangesteld als algemeen directeur in de Benelux-regio. Hij heeft jaren gewerkt bij Microsoft Nederland en treedt nu in dienst hij de securityleverancier. De nieuwe topman neemt het stokje over van Martijn van Lom, die per 1 april is aangesteld als hoofd marketing bij Kaspersky Lab Europa.

Begin maart kondigde voormalig Kaspesky Lab Benelux-directeur Martijn van Lom aan dat hij per 1 april een andere functie binnen het bedrijf ging bekleden. Hij is nu verantwoordelijk voor de Europese marketingorganisatie. Inmiddels is zijn opvolger bekend: Harco Enting.

Enting heeft 22 jaar ervaring in de ict-sector, waarvan een groot deel bij Microsoft. Daar kwam hij in 1998 in dienst als accountmanager, waarbij hij dertien jaar diverse commerciële functies heeft bekleed in binnen- en buitenland. Daarna was hij twee jaar werkzaam als commercieel directeur bij Noordhoff Uitgevers. In 2014 keerde Enting terug naar Microsoft als directeur voor de marktsegmenten overheid, gezondheidszorg en educatie.

Enting moet het securitybedrijf in de Benelux verder laten groeien. Zijn aandacht gaat uit naar het versterken van de partner- en klantrelaties in zowel de consumenten- als zakelijke markt. Hij rapporteert aan Ilijana Vavan, managing director voor Kaspersky Lab Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-16T10:55:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.