Talend benoemt Jaap-Jan Pepping voor groeiplan

Voormalige Quark- en Opentext-manager leidt uitbreiding klanten en partners

Dit artikel delen:
Belgie en Nederland

Leverancier van cloudintegratiediensten voor data uit legacy-systemen, Talend, heeft Jaap-Jan Pepping (46) benoemd tot business director voor Nederland en de België. Pepping richt zich vanuit standplaats Amsterdam op het uitbreiden van het klant- en partnernetwerk. De benoeming past in de groeiplannen van Talend in Noord-Europa.

Pepping werkte de afgelopen twintig jaar in verschillende managementsfuncties binnen sales- en het verkoop- en partnerkanaal. Hij was onder meer business director bij Quark Enterprise Software. Daar hielp hij organisaties met hun strategieën voor contentautomatisering. Daarvoor was hij actief voor Opentext en Box.com.

Fergal McDonnell, die bij Talend verantwoordelijk is voor de activiteiten in de EMEA-regio, meldt in een persbericht: ‘In de afgelopen twee jaar heeft Talend zich snel uitgebreid naar nieuwe EMEA-landen, waardoor het partnernetwerk van Talend is versterkt en de bedrijfsgroei in Noord- en Zuid-Europa is toegenomen.’

Volgens McDonnell kan Talend met Jaap-Jan Pepping aan het roer van de directe en channel-activiteiten het momentum versterken dat het bedrijf heeft opgebouwd bij zakelijke klanten in Nederland en België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-24T10:13:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.