Exact stelt Jeroen van der Heijden aan als cto

Dit artikel delen:
Jeroen van Heijden, cto bij Exact

Jeroen van der Heijden is per 1 augustus aangesteld als chief technology officer (cto) bij Exact. De Nederlander komt over van Cegeka-dsa, waar hij de afgelopen twee jaar ook actief was als cto. Bij Exact is Van der Heijden verantwoordelijke voor het productenportfolio van de erp-leverancier en moet vanuit die rol technologische innovaties en softwareontwikkeling realiseren.

Van der Heijden heeft tussen 1991 tot 2005 al diverse it-managementfuncties bij Exact vervuld, zoals product manager, onderzoeksmanager en directeur van de wereldwijde softwareontwikkeling. Vanuit die laatste rol heeft hij eerdere versies van Exact Online gemaakt. Daarna was hij technisch directeur bij Q-go (nu onderdeel is Oracle), hr-softwareleverancier Reat en Cegeka-dsa.

‘Ik heb vijftien jaar aan de producten van Exact gewerkt en ik kijk ernaar uit om mijn ervaring van de afgelopen jaren terug te brengen naar Exact om de producten samen met de organisatie door te ontwikkelen in mijn nieuwe rol als cto’, aldus Van der Heijden.

Phill Robinson, ceo bij Exact, vertelt dat de aanstelling van Van der Heijden onderdeel is van de nieuwe koers die het bedrijf vaart. ‘Exact heeft als doel om onze innovatie en kracht uit te breiden met de Exact Globe en Exact Synergy-roadmaps. Dit is ook de reden waarom we vorige maand bekend hebben gemaakt dat de focus komt te liggen op de ontwikkeling van cloudtechnologie en salarisverwerking. De overname van Parentix, de samenwerking met Loket.nl en de aanstelling van Van der Heijden sluiten daarbij aan.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-01T10:09:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.