Investeerder Pyramid nieuwe eigenaar opleider Ormit

Bolster Investment Partners en TIIN Capital verkopen belang

Dit artikel delen:

TIIN Capital en Bolster Investment Partners hebben hun aandelen in Ormit verkocht aan een nieuwe aandeelhouder, te weten de Belgische investeringsgroep Pyramid. De opleider uit De Bilt zal als zelfstandig bedrijf binnen deze groep functioneren en met het extra kapitaal verder kunnen groeien. Het management van Ormit heeft naast Pyramid geïnvesteerd in de nieuwe groeiplannen en heeft een belang van 25 procent verworven. Pyramid staat onder leiding van het Gentse 3D-Investments en Bert Pauwels.

Bij het Biltse Ormit, dat tevens een vestiging in Brussel heeft, werken zo'n tweehonderd man. TIIN Capital verwierf in 2010 samen met Bolster Investment Partners en het management van de onderneming 100 procent van de aandelen in Ormit, dat toen onderdeel was van ict-dienstverlener Ordina. Het bedrijf claimt een toonaangevende positie te hebben verworven in de markt van talentmanagement en -werving in de Benelux.

Voor TIIN Capital is de Ormit-exit de laatste participatie uit het in 2010 gestarte TIIN Next Phase Fund. De investeringsmaatschappij start deze week met een nieuw fonds; die aankondiging vindt plaats in het kader van de Cyber Security Week 2018.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-03T18:24:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.