Rackspace zoekt cloudarchitecten in Europa

Bedrijf opent ook nieuw hoofdkantoor in München

Dit artikel delen:
Cloudonderzoek

Rackspace zoekt in Duitsland en Noord-Europa in totaal 170 nieuwe medewerkers. Het gaat onder meer om cloudarchitecten. Daarnaast opent het Amerikaanse bedrijf een nieuwe hoofdkantoor in München. De clouddienstverlener doet deze investeringen om lokale klanten in deze regio’s beter te bedienen.

Rackspace kondigt een uitbreidingsplan in Europa aan. Deze is specifiek gericht op Duitsland en Noord-Europa. Dit komt naar eigen zeggen voort uit de groei van zowel klanten als partners in deze regio’s.

In Duitsland en Noord-Europa wil Rackspace in totaal 170 nieuwe collega’s aantrekken. Het gaat om honderd medewerkers in Duitsland en zeventig in Noord-Europa. Het gaat om onder meer cloudarchitecten en commerciële cloudexperts. Daarnaast wordt het zogeheten professional services-team uitgebreid.

Met deze uitbreiding wil de clouddienstverlener ‘sterkere relaties met lokale klanten opbouwen’. Ook meent Rackspace wereldwijde klanten te ondersteunen die actief zijn in deze regio’s.

Een ander onderdeel van het Europese uitbreidingsplan is een nieuw hoofdkantoor in München.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-29T12:02:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.