Eurofiber benoemt Steven Klockaerts tot cio

Dit artikel delen:

Eurofiber stelt Steven Klockaerts (50) aan als chief information officer (cio). Hij start op 1 februari met deze rol en is dan verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van de it-strategie van het bedrijf. Daarnaast moet hij het klantportfolio digitaliseren en is hij verantwoordelijk voor de it-infrastructuur voor alle bedrijfsonderdelen van Eurofiber in Nederland en België.

Klockaerts komt over van Telfort Zakelijk, waar hij de afgelopen twee jaar ook de rol van cio vervulde. Hij heeft zowel grootzakelijke als mkb-ervaring in Nederland en België. Zo is hij ook werkzaam geweest bij T-Mobile (manager netwerk operations) en Philips (directeur bij het Global Development Center).

In zijn rol als cio moet Klockaerts de it-strategie en -organisatie van Eurofiber verder ontwikkelen. Dat is opgedeeld in vier stappen. Zo moet hij eerst het huidige it-landschap inventariseren. Op basis hiervan moet hij een nieuwe it-visie ontwikkelen. Vervolgens moet de kersverse cio een roadmap opstellen om die nieuwe it-organisatie te realiseren en dit daadwerkelijk uitvoeren. Dit gebeurt in samenwerking met het senior management.

Eurofiber is opgericht in 2000. Het bedrijf claimt ruim 28.000 kilometer aan glasvezel te hebben uitgerold. De groep beschikt over vijf bedrijven: Eurofiber Nederland, Eurofiber België, Dataplace, Unet en DCspine. Het bedrijf zegt in de afgelopen jaren de activiteiten in Nederland en België fors te hebben uitgebreid. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-17T11:57:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.