Hans Daniels alweer weg bij Infotheek Group

Dit artikel delen:

Hans Daniels

Hans Daniels heeft besloten met onmiddellijke ingang af te treden als algemeen directeur van de Infotheek Group uit Leiden. Daniels, die van HPE afkomstig kwam, is nog geen jaar in dienst geweest bij de hardwaredienstverlenersgroep. Harald Werner, financieel directeur van Infotheek, is benoemd tot interim-ceo.

Hans Daniels ging in juli vorig jaar aan de slag als algemeen directeur van de Infotheek Group. Hij kwam over van Hewlett Packard Enterprise (HPE), waar hij de afgelopen jaren werkzaam was als directeur van de regio West-Europa. Daniels moest de verdere integratie en ontwikkeling van Scholten Awater en Centralpoint in de Infotheek Group begeleiden. Ook richtte hij zich op de groei van de Europese circulaire it-distributieafdeling van de Infotheek Group.

Sinds begin dit jaar bestaat de Infotheek Group (ingeschreven onder de naam Rotla BV) uit twee bedrijven: wederverkoper Centralpoint - de fusie tussen Infotheek, Scholten Awater en Centralpoint - en Flex IT Distribution, de samenbundeling van alle circulaire activiteiten binnen de groep. De raad van bestuur van de Infotheek Group laat nu in een persbericht weten dat Daniels' vertrek te maken heeft met 'de strategische evaluatie van de activiteiten waarbij is besloten om de uitvoering van de strategie en de dagelijkse activiteiten meer naar de twee bedrijfseenheden, Centralpoint en Flex IT, te verplaatsen'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-13T16:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.