Hans Daniels alweer weg bij Infotheek Group

Dit artikel delen:

Hans Daniels

Hans Daniels heeft besloten met onmiddellijke ingang af te treden als algemeen directeur van de Infotheek Group uit Leiden. Daniels, die van HPE afkomstig kwam, is nog geen jaar in dienst geweest bij de hardwaredienstverlenersgroep. Harald Werner, financieel directeur van Infotheek, is benoemd tot interim-ceo.

Hans Daniels ging in juli vorig jaar aan de slag als algemeen directeur van de Infotheek Group. Hij kwam over van Hewlett Packard Enterprise (HPE), waar hij de afgelopen jaren werkzaam was als directeur van de regio West-Europa. Daniels moest de verdere integratie en ontwikkeling van Scholten Awater en Centralpoint in de Infotheek Group begeleiden. Ook richtte hij zich op de groei van de Europese circulaire it-distributieafdeling van de Infotheek Group.

Sinds begin dit jaar bestaat de Infotheek Group (ingeschreven onder de naam Rotla BV) uit twee bedrijven: wederverkoper Centralpoint - de fusie tussen Infotheek, Scholten Awater en Centralpoint - en Flex IT Distribution, de samenbundeling van alle circulaire activiteiten binnen de groep. De raad van bestuur van de Infotheek Group laat nu in een persbericht weten dat Daniels' vertrek te maken heeft met 'de strategische evaluatie van de activiteiten waarbij is besloten om de uitvoering van de strategie en de dagelijkse activiteiten meer naar de twee bedrijfseenheden, Centralpoint en Flex IT, te verplaatsen'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-13T16:46:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.