Yin Oei naar positie van cco van Living Tomorrow

Dit artikel delen:

Yin Oei wordt de nieuwe chief commercial officer van Living Tomorrow en Tomorrowlab. Oei was tot voor enkele weken country manager van Cegeka.

Yin Oei werkte geruime tijd bij Data Flow (nu Ausy), waar ze van 2006 tot 2009 accountmanager was. Daarna vertrok ze naar Ordina. Na een korte tijd bij Saga, tot mei 2012, schoof ze door naar Cegeka. Die integrator wordt sinds begin dit jaar geleid door ceo Stijn Bijnens (ex-Ubizen en ex-LRM). Binnnenkort gaat ze dus bij Living Tomorrow aan de slag.

Living Tomorrow is een platform waar ondernemingen hun visie op toekomstige technologie kunnen uitwerken. Het bekendste exponent is waarschijnlijk wel het huis van de toekomst in Vilvoorde. Spin-off TomorrowLab is een adviesbureau in strategie, innovatie en operaties en fungeert als incubator, facilitator en katalysator voor slimme projecten.

Zo werkte TomorrowLab onder mee aan nieuwe concepten als de aankomende zelfrijdende shuttles met De Lijn, nieuwe winkelconcepten als Cru van Colruyt, nieuwe businessdivisie in e-mobility bij Q8, nieuwe vijfjaarssstrategie bij Tobania, packstations van DHL (die later de Cubee-stations van bpost werden), slim parkeren Park & Stay in Stad Genk en de ai-chatbot van de stad Aalter. Bijna de helft van de top 100-bedrijven in België is klant.

Living Tomorrow kon de laatste tijd wel meer grote namen strikken om het bedrijf te vervoegen. Zo haalde het Marijke Verhaevert, programmamanager kunstmatige intelligentie op het Agentschap Informatie Vlaanderen, binnen en kwam Rudi Bogaert (ex-Celerant Consulting en ex-PwC) aan boord als chief operational officer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-03T11:12:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.