It-branchevereniging Comptia start Benelux-groep

Dit artikel delen:

De Computing Technology Industry Association (Comptia) heeft in de Benelux een 'open netwerkgemeenschap' opgericht. Deze Benelux Business Technology Community wil techbedrijven en -professionals helpen om marktkansen te verzilveren. Leden van de gemeenschap kunnen elkaar bijvoorbeeld van advies voorzien op het gebied van technologie, marktbenadering en personeelsbeleid.

De Comptia is een internationale branchevereniging voor de it-industrie. De associatie biedt opleidingen, trainingen, certificeringen, belangenbehartiging, filantropie en marktonderzoek. In de Benelux-regio ontbrak echter nog een deelnemersgroep. Die is er nu gekomen in de vorm van de Benelux Business Technology Community.

'De technologiesector in deze regio is een groeiende economische kracht, en zal in 2019 naar verwachting met vier procent toenemen naar een omzet van naar schatting 75 miljard euro', stelt Nancy Hammervik, verantwoordelijk voor de industrierelaties bij Comptia. 'We zien groeikansen in de verkoop van hard- en software, dienstverlening, telecommunicatie en opkomende technologieën. Wij willen de techcommunity in de Benelux helpen profiteren van deze kansen, zodat zij hun innovatie en waarde kan blijven leveren.'

Comptia heeft de Benelux Business Technology Community opgezet in samenwerking met een grote groep techbedrijven en -organisaties uit de Benelux, waaronder SBIT Hospitality Services, Channel Media Europe, IT Resellers Group, Citrix, Portland Europe, Sophos, Continuum, Solarwinds MSP en TPEX International.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T11:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.