Paessler benoemt Helmut Binder tot nieuwe ceo

Dit artikel delen:

Helmut Binder

De Duitse monitoringssoftware-leverancier Paessler stelt Helmut Binder aan als nieuwe ceo. Hij volgt Christian Twardawa op, die eind deze maand aftreedt. In zijn nieuwe rol gaat Binder zich naast de klassieke it-markt richten op de kansen voor het bedrijf wat betreft internet of things.

Binder, die economie studeerde in Keulen en Tokio, is jaren actief in de it-sector. Hij heeft het grootste deel van zijn loopbaan bij internationale technologiebedrijven gewerkt, zoals Rittal, T-Systems en Deutsche Telekom. Voordat hij bij Paessler in dienst trad, was hij ceo van de in Dortmund gevestigde Materna Group, waar hij in 2015 de oprichters verving. Hij roemt Paessler als onafhankelijk Duits softwarebedrijf in de internationale markt voor monitoring, waarbinnen teams volgens hem voldoende vrijheid krijgen om te innoveren. Dit leidt volgens hem tot de beste producten. Ook stelt hij dat de onderneming nieuwe markten wil betreden, zoals de gezondheidszorg, en zich wil focussen op het monitoren van het milieu en een rol wil spelen binnen smart cities.

Paessler

Het in het Duitse Neurenberg gevestigde Paessler, opgericht in 1997, biedt de netwerkmonitoringstool PRTG Network Monitor. Het bedrijf is lid van het Cisco Solution Partner Program en VMware Technology Alliance Partner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-27T11:11:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.