Paessler benoemt Helmut Binder tot nieuwe ceo

Dit artikel delen:

Helmut Binder

De Duitse monitoringssoftware-leverancier Paessler stelt Helmut Binder aan als nieuwe ceo. Hij volgt Christian Twardawa op, die eind deze maand aftreedt. In zijn nieuwe rol gaat Binder zich naast de klassieke it-markt richten op de kansen voor het bedrijf wat betreft internet of things.

Binder, die economie studeerde in Keulen en Tokio, is jaren actief in de it-sector. Hij heeft het grootste deel van zijn loopbaan bij internationale technologiebedrijven gewerkt, zoals Rittal, T-Systems en Deutsche Telekom. Voordat hij bij Paessler in dienst trad, was hij ceo van de in Dortmund gevestigde Materna Group, waar hij in 2015 de oprichters verving. Hij roemt Paessler als onafhankelijk Duits softwarebedrijf in de internationale markt voor monitoring, waarbinnen teams volgens hem voldoende vrijheid krijgen om te innoveren. Dit leidt volgens hem tot de beste producten. Ook stelt hij dat de onderneming nieuwe markten wil betreden, zoals de gezondheidszorg, en zich wil focussen op het monitoren van het milieu en een rol wil spelen binnen smart cities.

Paessler

Het in het Duitse Neurenberg gevestigde Paessler, opgericht in 1997, biedt de netwerkmonitoringstool PRTG Network Monitor. Het bedrijf is lid van het Cisco Solution Partner Program en VMware Technology Alliance Partner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-27T11:11:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.