Wie wordt de Chief Digital Officer of the Year?

Dit artikel delen:

Winnaars CDO of the Year 2018: Benoît Degotte (CHR Citadelle) en Geert Van Mol (Belfius)

Wie volgt Geert Van Mol (Belfius) en Benoît Degotte (CHR Citadelle) op als Chief Digital Officer of the Year? Die vraag wordt tijdens het CDO Gala op 24 oktober in de Brusselse Docks eventhal beantwoord. In totaal worden twee awards uitgereikt: één voor de Nederlandstalige cdo en één voor de Franstalige.

‘Steeds meer bedrijven hebben een chief digital officer (cdo) in huis. Wereldwijd gaat het om zo’n 20 procent. Digitaal is de link tussen business en it. Met deze award willen we de Belgische talenten belonen’, vertelt Luc Blyaert, Computable-redacteur en organisator van de award.

Kandidaten konden zichzelf aanmelden en moesten zich in september aan een jury, bestaande uit 23 medewerkers uit de Belgisch digitale biotoop, komen verdedigen. Zij zijn beoordeeld op visie, strategisch inzicht, sterke digitale projecten, business impact en de presentatie zelf.

De jury heeft uiteindelijk acht genomineerden geselecteerd. Voor de Nederlandstalige regio gaat het om Geert Kelchtermans (Proximus), Erik Cuypers (Maxeda), Brigitte Buyle (Ethias) en Yves Heylen (Vink). Voor de Franstalige titel zijn Amézane Delphine (Digitech), Thomas Vanderstraeten (Séraphin), Pierre-André Rulmont (STIB) en Marc Senterre (Prayon) genomineerd.

Wie er met de prijs naar huis gaat, wordt op 24 oktober bekendgemaakt tijdens het CDO Gala, dat plaatsvindt in Brussel. Het gala wordt georganiseerd door Computable-medewerker Luc Blyaert in samenwerking met Top Management. Computable ondersteunt dit event, evenals partners zoals Nexxworks, Duval Union en Duke & Grace (het vroegere Wijs).

Naast de prijsuitreiking worden keynotes verzorgd door Dado Van Peteghem (Duval Union), Rik Vera (Nexxworks) en Geert Van Mol (Belfius). Zij hebben het over de digitale transformatie en de rol van de chief digital officer in de nieuwe business- en it-biotoop.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-14T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.