Wie wordt de Chief Digital Officer of the Year?

Dit artikel delen:

Winnaars CDO of the Year 2018: Benoît Degotte (CHR Citadelle) en Geert Van Mol (Belfius)

Wie volgt Geert Van Mol (Belfius) en Benoît Degotte (CHR Citadelle) op als Chief Digital Officer of the Year? Die vraag wordt tijdens het CDO Gala op 24 oktober in de Brusselse Docks eventhal beantwoord. In totaal worden twee awards uitgereikt: één voor de Nederlandstalige cdo en één voor de Franstalige.

‘Steeds meer bedrijven hebben een chief digital officer (cdo) in huis. Wereldwijd gaat het om zo’n 20 procent. Digitaal is de link tussen business en it. Met deze award willen we de Belgische talenten belonen’, vertelt Luc Blyaert, Computable-redacteur en organisator van de award.

Kandidaten konden zichzelf aanmelden en moesten zich in september aan een jury, bestaande uit 23 medewerkers uit de Belgisch digitale biotoop, komen verdedigen. Zij zijn beoordeeld op visie, strategisch inzicht, sterke digitale projecten, business impact en de presentatie zelf.

De jury heeft uiteindelijk acht genomineerden geselecteerd. Voor de Nederlandstalige regio gaat het om Geert Kelchtermans (Proximus), Erik Cuypers (Maxeda), Brigitte Buyle (Ethias) en Yves Heylen (Vink). Voor de Franstalige titel zijn Amézane Delphine (Digitech), Thomas Vanderstraeten (Séraphin), Pierre-André Rulmont (STIB) en Marc Senterre (Prayon) genomineerd.

Wie er met de prijs naar huis gaat, wordt op 24 oktober bekendgemaakt tijdens het CDO Gala, dat plaatsvindt in Brussel. Het gala wordt georganiseerd door Computable-medewerker Luc Blyaert in samenwerking met Top Management. Computable ondersteunt dit event, evenals partners zoals Nexxworks, Duval Union en Duke & Grace (het vroegere Wijs).

Naast de prijsuitreiking worden keynotes verzorgd door Dado Van Peteghem (Duval Union), Rik Vera (Nexxworks) en Geert Van Mol (Belfius). Zij hebben het over de digitale transformatie en de rol van de chief digital officer in de nieuwe business- en it-biotoop.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-14T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.