Comptia houdt open netwerkdag in Breda

Dit artikel delen:
vergadering

De Computing Technology Industry Association (Comptia) wil in de Benelux meer voet aan de grond krijgen. Daarvoor organiseert de vereniging een netwerkdag op 12 november aanstaande in Breda. It-ondernemers worden door collega's bijgepraat over ontwikkelingen op het gebied van verkoop, beveiliging en personeelsbeleid.

Comptia is een internationale branchevereniging voor de it-industrie. De associatie biedt opleidingen, trainingen, certificeringen, belangenbehartiging, filantropie en marktonderzoek. In de Benelux-regio ontbrak echter nog een deelnemersgroep. Die is er eerder dit jaar gekomen in de vorm van de Benelux Business Technology Community. Inmiddels telt de club ruim veertig leden.

Deze Benelux-organisatie wil techbedrijven en -professionals helpen om marktkansen te verzilveren. Leden van de gemeenschap kunnen elkaar van advies voorzien op het gebied van technologie, marktbenadering en personeelsbeleid. De open-netwerkgemeenschap organiseert op 12 november in Hotel Nassau in Breda de eerste Comptia Benelux Meeting.

Op de agenda staan presentaties over verkooptechnieken, business development, de status rond ict-beveiliging in het mkb en werving en selectie van talentvolle medewerkers. Ook zijn er rondetafeldiscussies over ontwikkelingen in de Benelux en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Deelname aan de Comptia Benelux Meeting is kosteloos.

Bestuur

Jos Hageman, oprichter van Hageman Scale-up.eu, is voorzitter van de nieuwe Benelux Business Technology Community. Alwin van der Heide, hr-business partner bij SBIT Hospitality Services, treedt op als vicevoorzitter.

Het bestuur bestaat verder uit de leden:

- Didier Beernaert, oprichter en partner bij It Resellers Group

- George Van Brugge, oprichter Portland Europe

- Jeroen den Haan, verkoopmanager EMEA, Solarwinds MSP

- Scott Tyson, algemeen directeur EMEA, Auvik Networks.

- Victor Raessen, industrieconsulent

- Daniëlle Meulenberg, channel accountmanager msp West-Europe, Sophos

- Steven Tytgat, eigenaar Tyneso

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-05T11:27:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.