Stephane Odent nieuwe cio bij UMC Sint-Pieter

Dit artikel delen:
cio UMC Sint-Pieter

Stephane Odent is sinds begin september de nieuwe chief information officer bij het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter in Brussel.

Hij studeerde af aan de Koninklijke Militaire School in de afdeling polytechniek als burgerlijk ingenieur elektronica en telecom, haalde bij de VUB een masterdiploma in Toegepaste Informatica, volgde nog een master cursus in business information systems aan de Vlekho, en enkele jaren geleden voltooide hij bij Innocom Institute een masteropleiding in enterprise architecture.

Hij begon zijn loopbaan als telecomofficier bij het Belgisch leger, maar stapte in de zomer van 1998 over naar KPN België als it-manager. Drie jaar later werd hij chief technologist bij RelayStar, een spin-off van Texaco, wat later overgenomen werd door Caterpillar.  In augustus 2008 werd Odent chief technology officer bij Wolters Kluwer waar hij zo’n zeven jaar lang innovatieve technologie introduceert.

In 2015 besloot hij z’n eigen bedrijf Sobasco op te richten, gespecialiseerd in management consultingdiensten. Nu is hij opnieuw vast in dienst als cio in een bijzonder complexe ziekenhuisomgeving in Brussel. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-09T10:49:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.