Tom Janssen nieuwe cio van Roularta

Dit artikel delen:
cio roularta

Tom Janssen is aangesteld als cio ad interim bij het mediabedrijf Roularta. Hij vervangt Willem Vandenameele die het bedrijf verlaten heeft.

De Roularta Media Group is bekend dankzij de magazines Knack en Trends maar is ook voor vijftig procent eigendom van Mediafin, uitgever van de kranten De Tijd en L’Echo. Zopas heeft het Tom Janssen aangeduid als cio ad interim.

Janssen haalde een master elektromechanica aan de Hogeschool Antwerpen en tevens een diploma IT Management en Information Technology aan de Vlerick Business School.  Hij startte zijn carrière in 1996 in het Global Messaging Support Team van Johnson en Johnson. Na vijf jaar stapte hij als service engineer over naar het advocatenkantoor White & Case. In 2007 werd hij bij Crossrail voor het eerst aangesteld als cio.

In de zomer van 2010 werd Janssen corporate infrastructure manager bij LBC Tank Terminals in Mechelen. Ruim zes jaar later werd hij aangetrokken door AS Adventure als Group ict-directeur ad interim. Een jaar later, in 2017 werd hij bij Carglass België binnengehaald als it operations manager. Begin dit jaar kreeg hij als it-manager een interim-opdracht bij Besix Infra Support, onderdeel van het internationale bouwbedrijf BESIX. Nu moet hij dus de it leiden in een van de grootste mediagroepen van ons land. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-15T10:48:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.