Top van Proximus in quarantaine

Dit artikel delen:

Een groot deel van het managementteam van Proximus is in quarantaine nadat Anne-Sophie Lotgering positief testte. Zij is sinds kort de chief enterprise market officer. Ook ceo Guillaume Boutin is in afzondering.

Proximus bleef tot nog toe grotendeels gespaard van het Covid-19-virus. Slechts een handvol van de 14.000 medewerkers raakte besmet. Enkele winkels moesten wel gesloten worden.

Maar nu is dus ook de top in quarantaine. Ceo Guillaume Boutin had er al een toespeling op gemaakt tijdens de online-persconferentie over de toewijzing van het contract aan Ericsson en Nokia. Nu blijkt dus dat een groot deel van het managementteam verplicht thuiswerkt. Volgens insiders zou Guillaume Boutin inmiddels negatief getest hebben.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-13T11:24:00.000Z Luc Blyaert