HeadFirst neemt Between Staffing over

Dit artikel delen:

Arbeidsbemiddelaar HeadFirst Group uit Hoofddorp neemt Between Staffing Group voor een onbekend bedrag over. De Amsterdamse branchegenoot blijft zelfstandig opereren. Wel wordt op de achtergrond gekeken hoe de organisaties en de diensten zijn samen te voegen.

Between Staffing Group, opgericht in 2000, bestaat uit de merken Between, FastFlex, Yellow Friday en Expr en is een intermediair voor tijdelijke arbeid in Nederland. De groep, bestaande uit zestig medewerkers, biedt ruim vierduizend professionals werk bij de overheid, banken, verzekeraars, provincies en universiteiten.

HeadFirst Group levert vanuit de merken HeadFirst, Myler en Staffing Management Services oplossingen voor flexibele arbeid, waaronder contracting, matchmaking, managed service provider (msp)-dienstverlening en inhuur consultancy. Er werken via HeadFirst Group dagelijks meer dan tienduizend professionals bij ruim 350 opdrachtgevers, waaronder de overheid en private opdrachtgevers. De groep heeft zo’n 150 medewerkers in dienst verspreid over kantoren in Hoofddorp, Rotterdam en Diegem (België).

Beide groepen beschikken over een vacatureportaal voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten. Voor HeadFirst is dit Select, bij Between is dit Jobcatcher. De organisaties kijken hoe deze platformen elkaar kunnen versterken, om vraag en aanbod samen te brengen.

HeadFirst voert de nodige veranderingen door. Zo staat de organisatie sinds vorige maand onder leiding van Han Kolff. Hij vervangt voormalige topman Gert-Jan Schellingerhout. Daarnaast heeft de groep een nieuwe investeerder aangetrokken: het Europese Kartesia heeft voor 75 miljoen euro een minderheidsbelang in de arbeidsbemiddelaar genomen. De groep bedient klanten in Nederland, België, Luxemburg, Scandinavië, Polen en Zwitserland en wil met de investering hier andere Europese landen aan toevoegen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-04T09:59:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.