Tableau schoolt gratis in datavaardigheden

Dit artikel delen:

Tableau Software biedt via Data Literacy for All zeven gratis cursussen aan op het gebied van datavaardigheden. Het online-lesprogramma bestaat uit verschillende competentieniveaus en moet de bestaande datavaardigheden van cursisten aanscherpen of toegang bieden tot nieuwe datavaardigheden.

Het gratis aanbod omvat zeven trainingsmodules op verschillende niveaus, waarbij het bij de hogere niveaus wordt toegepast op de Tableau-software. Cursisten krijgen een introductie in datageletterdheid en leren hoe data goed gestructureerd zijn of hoe ze vergelijkingen kunnen maken.

Het e-learningprogramma Data Literacy for All is samengesteld op basis van de betaalde trainingen die Tableau aanbiedt. Deze zijn gebaseerd op kennis van onderwijswetenschappers en branche-expertise.

De online-lesomgeving moet de cursisten voorzien van datavaardigheden, zodat er een nieuwe generatie van dataprofessionals ontstaat. De Amerikaanse leverancier van data-analysesoftware hoopt dat die cursisten na het afronden van de training aan de slag gaan met Tableau-software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-19T08:30:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.