SAP zoekt jong it-talent via Fresh Faces-campagne

Dit artikel delen:
jongeren

SAP België introduceert het SAP Partners Fresh Faces-programma. Dit moet jong afgestudeerden en nieuwkomers op de arbeidsmarkt begeleiden naar een SAP-job. Het initiatief draagt bij aan het invullen van de zesduizend SAP-vacatures in ons land.

SAP België sluit zich aan bij het Fresh Faces-initiatief, specifiek opgericht om jonge alumni met SAP-partners in contact te brengen en hen warm te maken voor een SAP-job. Om dit te realiseren, rolt het bedrijf in de komende weken een informatiecampagne uit naar hogescholen en universiteiten.

‘Het SAP-ecosysteem is een grote werkgever in België. Jaarlijks zijn onze partners op zoek naar enkele honderden verse krachten om onze innovatieve technologieën te implementeren bij bedrijven die hun processen willen optimaliseren’, verklaart Stijn De Beuckelaer, directeur SAP België & Luxemburg. ‘Een opportuniteit voor werkzoekenden en nieuwkomers op de Belgische arbeidsmarkt, temeer daar het aantal it-vacatures de komende jaren alleen maar zal toenemen.’

1.000 SAP Jobs

Het Fresh Faces-programma is in aanvulling op het 1.000 SAP-jobs-project, dat zo’n twee jaar geleden werd geïntroduceerd. Via dat initiatief worden Belgen aangespoord worden om een SAP-opleiding te volgen. Doel: eind dit jaar ruim duizend SAP-banen ingevuld krijgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-31T10:57:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.