Martine Tempels verlaat kabeloperator Telenet

Dit artikel delen:
ex-Telenet

Na twaalf jaar verlaat het gezicht van Telenet Business de Mechelse kabeloperator. Martine Tempels kiest voor een nieuwe wending in haar professioneel loopbaan. Ze blijft wel aan tot er een opvolger gevonden is.

Martine Tempels heeft Telenet Business ongetwijfeld helemaal op de kaart gezet en laten doorgroeien naar een entiteit die vandaag met zo’n 1.000 medewerkers een omzet draait van 550 miljoen euro. Ze stond ook altijd zeer dicht bij de klanten en maakte veel tijd voor netwerkevents. Tempels was onder meer betrokken bij de overname en integratie van Nextel.

Na haar verkiezing als ‘ICT Woman of the Year’ heeft ze tevens Coderdojo met veel engagement op de kaart gezet. Recent werd Coderdojo ook gelauwerd door Computable en kreeg Martine Tempels tijdens Infosecurity de bijhorende award toegereikt.

Wat de bijna 60-jarige Martine Tempels nu precies gaat doen in de toekomst is nog niet duidelijk, dat laat ze nog even in het midden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-21T18:05:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.