Orange Cyberdefense mikt internationaal

Dit artikel delen:

Orange Cyberdefense, de cybersecuritytak van telecomoperator Orange, zit nu vooral bij middelgrote bedrijven. Maar het wil meer en meer meespelen op de internationale markt en bij multinationals.

In functie daarvan voegt het drie namen aan het managementteam toe. Corine Vanherf (voorheen Ahold Delhaize) vervoegt het team als Legal Counsel en Hans Stevens (eerder bij Orange Business Services ) komt als Head of Solution Design. Bart Van Kildonck (daarvoor ook Orange Business Services) wordt Head of Large Projects.

Nu vooral middelgrote bedrijven

Het volledige managementteam van Orange Cyberdefense bestaat nu uit twaalf leden onder leiding van general manager Filip Verstockt. Die kwam van Alcatel-Lucent en nam iets meer dan een jaar geleden het roer in België over.

Volgens Verstockt is zijn bedrijf, ook met deze aanwinsten, gewapend om nieuwe markten te veroveren. ‘We staan op dit moment sterk op de Belgische middelmarkt, maar willen ons in de toekomst ook meer op internationaal niveau laten gelden en opportuniteiten bij multinationals benutten’, klinkt het.

Orange Cyberdefense komt in ons land deels voort uit de overname van (de van oorsprong Belgisch it-beveiligingsbedrijf) Securelink door Orange Belgium.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-03T12:22:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.