Nico Wagemans leidt Salt Security EMEA

Dit artikel delen:

Nico Wagemans is zopas door Salt Security aangestrokken als sales director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Naast België opent hij nu in sneltreintempo verkoopsteams in de grote Europese landen.

Salt Security is een Amerikaanse start-up met focus op de security van api’s op alles saas-, web-, mobiele, microservices- en iot-platformen. Het beveiligingsbedrijf haalde tot nog toe 138 miljoen dollar op. Een van de investeerders is Sequoia Capital. In België is een van de grote retailers een belangrijke klant.

Nico Wagemans studeerde marketing aan de hogeschool van Antwerpen, maar kwam al snel in de ict-sector terecht. Zo begon hij bij Proximus en later Versatel. Bij Mobistar (nu Orange) was hij corporate accountmanager van 2001 tot 2005.

Ervaring deed hij ook op bij Sympac, Dell en BT Global Services, maar in 2009 ging hij aan de slag bij Infoblox, eerst als country manager Belux en later als regional manager Noord-Europa. Eind 2014 verhuisde hij naar Nutanix als sales manager Benelux. Na een korte tijd als regional director Noord-Europa bij Cohesity kiest Nico Wagemans opnieuw voor een start-up. Salt Security werd onlangs bij Gartner opgenomen als cool vendor.     

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-24T14:45:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.